Author

Kotzián Orsolya

Étkező, Hazai otthonok, Konyha, Kültér, Mediterrán, Nagy alapterületű otthonok (100m2 felett)

Mediterrán álom: falatnyi Toszkána Fejér megyében

Kitti és László nem tartoznak a szokványosan gondolkodó emberek közé, akik hosszan terveznek, érvelnek, majd ezután mernek csak újat kezdeni. Ők hirtelen ötlettől vezérelve költöznek. És hogy mi volt a “hátsó” indítékuk? Szenvedélyesen vágytak egy saját Toszkánára, az olasz csizma egy aprócska szeletére – Fejér megyében…

Hazai otthonok, Kültér, Nagyobb alapterületű otthonok (50-100m2 között), Rusztikus

Internet, szerelem és pecató

Vannak történetek, melyeket nem árt Ádám és Évától felgöngyölíteni – akarom mondani Piroskától és Tamástól. Kettejük története, ahogy az otthonuk és a szerelmük sem mindennapi. Az ország két távoli pontjából költöztek össze egy harmadik, mindkettejük számára eddig ismeretlen és távoli csücskére Magyarországnak.

Hazai otthonok, Lakberendezés

Akit láttak varázsolni: home staging Sárándi Ágnes módra

Sárándi Ágival – a Hungary Home home staging és styling szakértőjével – egy hangulatos, félkör alakú, pergolával fedett teraszon üldögélünk. Ági az – jól tudom -, akinek fontos minden redő a kanapéra „lazán” odavetett takarón, és bármennyire is siet valahová, képes még az ajtóból is visszalépni, hogy megigazítson egy “engedetlen” díszpárnát… Itt is minden az ő keze munkáját dicséri.

Fehér, Hazai otthonok, Otthontúrák

A tenger és az ég kékje: ELADÓ ház Vonyarcvashegyen

A ház belsőépítésze semmit sem hagyott a véletlenre: mindent megtett ugyanis azért, hogy a 140 négyzetméteren egész évben kényelmesen és vakációhangulatban érezhessük magunkat. A helyiségeket átlengi a magyar tenger szele: a mélykék, a türkizkék és az égkék akvarellfestményeket is megszégyenítő árnyalatai kísérnek végig minket szobáról szobára.