Csarnóta – Tenkes Csárda Fogadó és Vendégház

Sokan dolgozunk azon, hogy felélesszük a múlt emlékeit …

… felkutassuk a múlt “ízeit”, mert nem érdemlik meg, hogy a feledés homálya takarja őket. Természetes életszemlélettel megálljt parancsolunk a rohanó időnek.

A Mecsek sűrű erdei közelében helyezkedik el a környék legkedveltebb csárdája, fogadója és vendégháza: a Tenkes.
Hogy, miért is képes elvarázsolni minden betérő vendégét?

Egyrészt azért, mert ez maga a megtestesült béke szigete, ahol tisztelettel ápolják a múltat. A szálláshely minden szeglete sugallja, hogy megbecsüléssel miként lehet megőrizni és tisztelni a letűnt korok értékeit.

Az itt megszálló vendégek reggel valóban arra ébredhetnek, hogy őseink miért épp ezen a helyen vetették meg lábukat és teremtettek maguknak otthont. Extra varázslatát kellemes déli fekvése és szubmediterrán klíma adja, így lehet harmatosabb a hajnal. Így lehet zöldebb a végtelen látóhatár. Így lehet még otthonosabb ez a tájegység.

A Tenkes Fogadó 2 különálló lakrészben összesen 4 szobával várja megszálló vendégeit, a Vendégház pedig 3 részen 6 főt képes egyszerre befogadni. Konyhakerttel, terasszal és takaros udvarral.
Az itt töltött kikapcsolódás tartalmas, pihentető és romantikus is egyben.
Ráadásként a Csárda szolgáltatta gasztroélménynek köszönhetően igazi magyar kulináris ízekkel gazdagodhatunk.

A Tenkes Csárda által előállított saját termékeivel tudatosan elősegítik, támogatják az egészséges és minőségi étkezést. Az ezekhez való alapanyagot a közvetlen környezetükből, magas minőségi ellenőrzések közepette szerzik be vagy megtermelik.
A Tenkes Kamra létrehozásának alapvető célkitűzése az volt, hogy minőségi magyar finomságokat kínáljon, jól ismert forrásokból.

Oszd meg másokkal is:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email