Dobó Attila – nádtetőm.hu

Kedves látogató. kérem engedje meg, hogy bemutatkozzam!

Dobó Attila vagyok, immár 2018 óta egyéni vállalkozóként tevékenykedem. 2009-től foglalkozom nádtetőfedéssel- és javítással, továbbá 2018-ban szereztem meg az ács- és tetőfedő képesítést.
Mindezek mellett csapatommal cserép-, lemez- és zsindelytető készítését is nagy örömmel vállaljuk. Valamint az érdeklődők kereshetnek minket ácsmunkákkal ( tetőszerkezetek, teraszok, filagóriák, kerítések, építésével) és állványozási feladatokkal egyaránt.

Szolgáltatások

Csapatunkat megbízható tetőfedő szakemberek alkotják, akik a legmodernebb anyagokkal és a leginnovatívabb megoldásokkal dolgoznak.
A tetőfedési munkálatokat minden esetben alapos felmérés és részletes konzultációt követően kezdjük el, kielemezve a lehetőséget, hogy ezáltal a legoptimálisabb megoldást tudjuk kínálni Ügyfeleink számára.

Tény, hogy manapság nem egyszerű megbízható tetőfedő szakembert találni, így vállalkozásunknál alapelvárás a megbízhatóság, a precizitás és a pontos munkavégzés.

Az évek során szakembereink számtalan technológiát sajátítottak el, mind a hagyományos tetőszerkezetek, mind a modern építési formatervezés kapcsán.

A tetőfedés minden esetben az ácsszerkezet összeállításával veszi kezdetét. Az ácsszerkezet lényegében a tető alapja. Masszív, erős szerkezetnek kell lennie, a Megrendelő igényeit és a statikai szempontokat egyaránt szem előtt tartva.

+36 70 423 7155
info@nadtetom.hu

Oszd meg másokkal is:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email