Sirok – Halháza Vendégház

Mátrai vendégházunk egy múltat idéző porta

azokból az időkből, amikor még az emberek maguk termelték a betevőt. …

Termesztettek a kertben, vadásztak a közeli erdőkben, fával fűtöttek, „masinán” főztek. Amikor a portát a család két kezével díszített tárgyak díszítették, amihez a hozzávalókat a környékről gyűjtöttek be… – hiszen akkor még nem volt internet és TV.

Ha szeretnéd ezt a hangulatot megélni, akkor látogass el hozzánk! Megtalálsz minket ott, ahol abban a régi mesében élt egy öreg néne: Mátra alján, falu szélén….

Halháza kertre néző apartman

Falu szélén lévő vendégházunk 60 m2-es apartmanját családoknak ajánljuk.

Felszerelt konyhával és nappalival rendelkezik az apartman.
Téli időszakban fa tüzeléssel és Norvég elektromos panelekkel fűtjük a házat. Ebben az apartmanban ki lehet próbálni a sparheltben sült ételek zamatos ízét. Kertre néző bejárata és terasza a gyermekek számára is széles szabadidős tevékenységet kínál.

Felszereltség:
1 hálótér, 4 fekvőhely, felszerelt konyha, zuhanyzós fürdőszoba, ágynemű, törölköző, ingyenes tea és kávé bekészítés, nappali egy kihúzhatós sarokülővel, ingyenes parkolás a zárt udvaron, dohányzó terasz.

Halháza tóra néző apartman

Tóra néző apartman konyhasarokkal

40 m2-es apartmanunk pároknak ideális, de családoknak is tudjuk ajánlani rövidebb időre.
Konyhasarok található az előterében, így kávé, tea és egyszerűbb ételek a főzőlapon elkészíthetőek.
Egy rönk terasz várja egy igazi meghitt pihenésre/ elbújásra a pihenni vágyókat.

Felszereltség:
1 hálótér, 2+2 fekvőhely, konyhasarok, zuhanyzós fürdőszoba, ágynemű, törölköző, ingyenes tea és kávé bekészítés, ingyenes parkolás a zárt udvaron, dohányzó terasz.

Erdészlak apartman

Különálló Erdészlak Apartman

kb. 150 méter távolságra a halháza fő épületétől. Egyedülálló épület. Központi fűtéssel és igény szerint a fatüzelésű kályha is használható.

Felszereltség:
2 hálótér ( 4+2 ágy), 8 fekvőhely, felszerelt konyha, zuhanyzós+ fürdőkádas fürdőszoba, ágynemű, törölköző, ingyenes tea és kávé bekészítés, nappali egy kihúzhatós sarokülővel ( 2 fő), ingyenes parkolás a zárt udvaron, dohányzó terasz.

+36 20 980 9578
info@halhaza-vendeghaz.hu

Oszd meg másokkal is:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email