Toszkána elsősorban a világörökség részeit képező városairól, kulturális kincseiről és ciprussorral szegélyezett birtokairól híres, pedig világelsőnek számít az ökológiai gazdálkodás és a kézműves mestermunkák terén is. Ebből az egyedi szépségű olasz régióból érkezett Magyarországra négy különleges márka, a cégalapítók közös szenvedélye – és közös múltja eredményeként.

A Toscaneria Kft. által forgalmazott termékeket a magas minőség és a 100% természetesség jellemzi.

Márkáik:

Busatti (lakástextília)

A Busatti 1842 óta gyárt természetes szálú szöveteket, 100% pamut, 100% vászon vagy 60% vászon és 40% pamut összetétellel, 320 cm szélességig. A Busatti a minőség, a hagyomány és az innováció szinonimája azóta is, hiszen folyamatosan keresik az új formákat, színeket és modelleket. A munka minden fázisát a szálfestéstől az utolsó öltésig egy évszázadok óta fennálló hagyomány alapján készítik. Az alapanyagok gondos kiválasztása, a körültekintő szálfestéses eljárás, valamint a lassú szövőgépes szövés garantálják a kiváló minőségű termékeket. A Busatti olyan világhírű stílusikonok felkérésére is készített már textíliákat, mint az Armani és a Prada. Szinte bármilyen lakástextil-igényt ki tudnak szolgálni, rendkívüli termék – és színpalettájukkal. Készítenek terítőket, függönyöket, fürdőlepedőket, szövetpaneleket és még számos textíliát, egyedi méretben és formában, továbbá különleges hímzéseket és speciális mintákat is elkészítenek a megrendelők kívánsága szerint.

Idea Toscana (bio- és natúrkozmetikumok)

Az Idea Toscana az eredetvédett bio extra szűz olívaolajnak és a 100%-ban természetes összetevőinek köszönhetően egyedülálló prémium termékcsalád a hazai bio- és natúrkozmetikumok piacán. A lakossági felhasználás mellett nívós szállodák számára is biztosítanak termékeket. Az Idea Toscana biokozmetikumok 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek és a nyers természetes összetevők 95%-át még ökológiai minősítésnek is alávetik. Genetikailag módosított összetevőket nem használnak. Az Idea Toscana biokozmetikumok a legmagasabb szintű NaTrue minősítéssel rendelkeznek. Az Idea Toscana natúrkozmetikumok nem tartalmaznak SLES, SLS, parabén, szilikon, ásványi olaj, isothiazolinone összetevőket, valamint mesterséges színezőanyagokat és szintetikus illatanyagokat sem. Ökológiai gazdálkodásból származó eredetvédett extra szűz olívaolaj és organikus rózsaolajok felhasználásával készülnek. Az Idea Toscana termékek állati kísérletek nélkül és környezetbarát módon kerülnek előállításra, beleértve a gyártási és csomagolási folyamatokat is.

La Molina (kézműves csokoládék)

Rengeteg kísérletezéssel, tervezéssel, de legfőképpen kemény munkával, szeretettel és valódi szenvedélyből született meg a csokoládégyár Quarattaban, Toszkánában. A La Molina világszínvonalú kézműves csokoládéi nemcsak hihetetlenül finomak, hanem szemet gyönyörködtetőek is. A La Molina az íz, a kiválóság és a kreativitás mesterhármasára épül. A La Molina csokoládék 100%-ban természetes és friss összetevőkből készülnek. Tökéletesítették a termékek készítését és tárolását, hogy tartósítószerek, mesterséges aromák és illóolajok használata nélkül alkothassák meg kiváló minőségű és nagy vizuális hatású termékeiket. A csokoládé különlegességek ideálisak prémium ajándéknak, exkluzív céges ajándéknak is. A webshopban elérhető termékek mellett az évente megújuló katalógusból, valamint a szezonális katalógusokból (tavasz, karácsony) további termékek is rendelheőek. A termékek a nyári hónapokat leszámítva nem igényelnek speciális szállítást és tárolást, 16-20 °C között szükséges tárolni. 

Pure Stagioni (kézműves lekvár különlegességek)

Pure Stagioni kézműves lekvárok 100%-ban természetesek, exkluzív családi recept alapján a napsütötte Toszkána fővárosában, Firenzében készülnek. Minden termékük különleges odafigyeléssel készül, 100%-ban ellenőrzött forrásból származó természetes alapanyagok felhasználásával. Minden 100g késztermék 80g-130g gyümölcsből készül. Minden évszaknak jellegzetes karaktere van, amely jól érezhető a gyümölcsökben, zöldségekben is. A Pure Stagioni lekvárok magas nyomás alatt és alacsony hőfokon készülnek, így biztosítva a gyümölcsök és zöldségek értékes összetevőinek és élénk színének a megőrzését. A természetes alapanyagok minőségének megőrzése érdekében élvonalbeli technológiát alkalmaznak, mindezt szemet gyönyörködtető csomagolásban tálalva. A különleges fénytől védő csomagolás segít megőrizni a gyümölcsök frissességét és aromáját. Az elegáns tégelyek ajándéknak is tökéletesek és újrahasznosításra is alkalmasak. A termékek HO.RE.CA (800g) formátumban is elérhetőek.

+36 30 1610 700
info@toscaneria.hu

Oszd meg másokkal is:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email