Zebegény – Romantic Rose Vendégház

A Dunakanyar ölelésében, Zebegény csodálatos lankáján épült fel a Romantic Rose vendégház. Első pillanattól szerelem. A pároknak megálmodott idilli környezet Lukács Ágnes lakberendező közreműködésével valósult meg, ami valljuk be, minden igényt kielégítő kikapcsolódást biztosít a pihenni vágyóknak.

Az ország egyik legszebb pontja, a Dunakanyar látványa minden évszakban és napszakban csodálatos látványt nyújt.

És hogy mi jellemzi leginkább a vendégházat? Zavartalanul nyugalom, idilli környezet, kényelmes, komfortos körülmények között.

Ami igazán egyedivé varázsolja az ott töltött időt, és megadja a hely sava – borsát az  a házigazdák fantasztikus hozzáállása, akik teljes mértékben a vendégek igényeit helyezik előtérbe. Mindent megtesznek azért, hogy aki hozzájuk jön, elégedetten és boldogan távozzon és vissza is térjen.

Szívüket, lelküket, minden idejüket és energiájukat erre fordították, és ennek meg is lett az eredménye. 

A lakberendezés kapcsán a természet szépségét hangsúlyozta ki a tervező, alapul véve a helyi adottságokat.

A hatalmas üvegfelület lehetővé teszi, hogy akár a nappaliban lévő fürdőkádból, akár az étkezőből, sőt, az ágyból is gyönyörködhessen a látogató a tájban. 

„Minden kis részlet megtervezésénél próbáltunk együtt ötletelni, a vendégek fejével gondolkodni. A pasztell színeket véve alapul, a természetes árnyalatok és minták kerültek előtérbe: indák, fa- és virág motívumok, modern kivitelezésben. A nappaliban lévő hatalmas kád és a kinti dézsafürdő biztosítja a teljesség élményét. A konyhában minden adott egy finom étel elkészítéséhez. Összességében elmondható, hogy ezen a viszonylag kicsi alapterületen minden megtalálható, ami egy pár napos romantikus töltekezéshez szükséges.„

A Romantic Rose kihagyhatatlan választás azok számára, akik szeretik a csendes, nyugodt környezetet, egy tenyérnyi luxussal karöltve.

Lukács Ágnes lakberendező kitett magáért, és a helyet tökéletesen kihasználva egyensúlyt teremtett természet és ember között.

www.romanticrose.hu

www.gyorslakberendezes.hu

06202094703
info@romanticrose.hu

Oszd meg másokkal is:

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email