Amikor fagerendás mennyezetre vizionálunk csukott szemeink elé, akkor azonnal egy vidékies jellegű és rusztikusabb stílusú tér sejlik fel előttünk. Viszont, ha alaposan belegondolunk a lehetőségeibe, akkor rá kell döbbennünk, hogy egyre inkább felfedezik maguknak más lakberendezési irányvonalak is. 

Leginkább azért, mert gyakorlatilag minden stílushoz társítani tudjuk. A klasszikustól a modern irányzatokig, hiszen valamennyi hangulatvilághoz ad egy különleges bájt. A konyhai tereket például kifejezetten otthonossá és megnyugtatóvá varázsolja. Az enteriőrtől és az adottságoktól függően dönthetsz úgy, hogy mennyi gerendát emelsz ki, melyet a plafontól eltérő egyedi színválasztással még jobban kihangsúlyozhatsz. 

Világítás és dekoráció
A gerendák nagyszerűen díszíthetőek bárhol is találhatóak a házban – például ünnepek és évszakok során az alkalomhoz illő dekorációs kiegészítőket tudunk rájuk aggatni.
Nagyobb belmagassággal rendelkező térnél érdemes világítással kiegészíteni a gerendákat – közvetlenül rászerelve, vagy pedig a belógatott megoldással.

A közösségi csoportomból most összegyűjtöttünk néhány hazai ötletet Nektek erre a kérdéskörre.

Segítettünk a választásban? Ha szeretnéd bővíteni a gyűjteményünket, akkor mutasd meg nekünk a tiédet!

Amennyiben szeretnél még több hazai otthonba és kertbe bepillantani, akkor iratkozz fel hírlevelünkre és csatlakozz felületeinkhez! 
Facebook oldalunk: A vidéki Ház
Csoportunk: A vidéki Ház – közösségi csoport
Posztolj, véleményezz, kérdezz bátran!

Kiemelt kép: Otti Manufactura