Lelkesedés, precizitás, ügyfél központúság és egyediségre való törekvés, ez jellemzi a munkához való hozzáállásomat, ami valójában inkább a hivatásom. Több mint 14 éve törekszem csiszolni, finomítani tudásomat és igyekszem a szakmámat érintő összes szakterületbe belelátni, hogy a lehető legkörültekintőbben tudjam Megrendelőim igényeit kielégíteni. 

Fontos számomra, hogy minden lakberendezési stílusra ráérezzek. Ráhangolódjak Ügyfeleim álmaira, elképzeléseire, hogy végül egy olyan környezetet hozzunk létre, amely akár túlszárnyalhatja az eredeti elképzeléseket is.

Referenciáimból jól látható, hogy nem lehet akadály a többi mellett a country, az autentikus -, vagy a modernizált parasztház, a rönkház- és akár a farm-house stílusban való tervezés sem. Szeretek – a trendek mellett – időtálló, ugyanakkor eredeti tereket alkotni, amik az igazi otthon érzetét adják a megrendelőknek, tele kedves kis részletekkel.

Munkám alatt a tervezésen felül sem engedem el Ügyfeleim kezét, segítek a megvalósításban, a munkafolyamatok átlátásában.

A végeredmény így lesz szemet gyönyörködtető mindenki megelégedésére!

Keressen bizalommal!