Adott egy magdalenkai ház sűrűn benőtt fákkal körbekerítve, mégis az ablakokon keresztül varázslatos fényt árad minden napszakban a falak közé. Hála a fenyőfák ágainak, amelyek késő estig átcsillantják és megszűrik a nap sugarait.

Azonnal döntésre jutottak a tulajdonosok, hiszen korábban Ewa Jaros és vőlegénye, Wojtek egy garzonlakásban éltek. Esküvőt terveztek és a közös életüket már egy sokkal tágasabb új otthonban képzelték el. 
Ekkor a szüleik ráleltek Magdalenkán erre a házra az ódon fenyőfák között. Korábbi kellemes emlékeikre hagyatkoztak, mikor visszatértek ide. Nagyon megtetszettek nekik – a csendes és titokzatos, kissé elvadult erdei környezet, mely mégis a lengyel főváros, Varsó közelében fekszik. 

Minden esemény felgyorsult – szeptemberben szülők nászajándékként megkapták ezt a házat és decemberben az ünnepeket már ebben töltötték.

A hely felér egy csodával, a fenyőfák kérge meseszerűen visszatükrözi a fénysugarakat, még késő este is megcsillan. – örül Ewa. – És ez a mikroklíma! Akárcsak Otwockban. Imádom, amikor Helenka lányunk megszületett, azóta minden napot kint tölti rengeteg időt, nem köhög és egyáltalán nem betegszik meg. 

A házaspár mindkét fele nagyon kifinomult ízléssel állt volna neki a házat berendezni – a nőiesebb francia klasszikus stílus – a férfiasabb modernitás és geometria. Próbálták vegyíteni és finomítani, mely a képeket elnézve tökéletesen sikerült nekik.

Mi a véleményed erről az otthonról? Beköltöznél? Mi tetszik benne a legjobban?

Amennyiben szeretnél még több külföldi és hazai otthonba, kertbe bepillantani, akkor iratkozz fel hírlevelünkre és csatlakozz felületeinkhez! 
Facebook oldalunk: A vidéki Ház
Csoportunk: A vidéki Ház – közösségi csoport
Posztolj, véleményezz, kérdezz bátran!

Forrás: weranda.pl