Vonyarcvashegy – mely a festő szépségű Keszthelyi öbölben található – valójában nem is egy, hanem két kis faluból áll: a Balatonhoz egy kőhajításnyira eső Vonyarc és a szőlőhegyeiről is ismert Vashegy településből. És hogy mi is vár az idelátogatóra? Természetesen a Balaton, a csodás panoráma, a zamatős szőlőfürtök…

…és pár perc sétára a magyar tengertől egy csodálatos családi lak, mely éppúgy alkalmas állandó tartózkodásra, mint nyaralásra.

A ház belsőépítésze semmit sem hagyott a véletlenre: mindent megtett ugyanis azért, hogy a 140 négyzetméteren egész évben kényelmesen és vakációhangulatban érezhessük magunkat.  A helyiségeket átlengi a magyar tenger szele: a mélykék, a türkizkék és az égkék akvarellfestményeket is megszégyenítő árnyalatai kísérnek végig minket szobáról szobára.

Ha pedig mindezek után kedvünk támadna megmártózni a Balaton habjaiban, a háztól egy kőhajításnyira a lábaink előtt hever őfelsége, a magyar tenger…

Ez a gyönyörű ház éppen új gazdát keres…

El tudod benne képzelni magad?

Eladással kapcsolatban további információk: https://hungaryhome.hu/213900005/

Amennyiben szeretnél még több hazai otthonba és kertbe bepillantani, akkor iratkozz fel hírlevelünkre és csatlakozz felületeinkhez! 
Facebook oldalunk: A vidéki Ház
Csoportunk: A vidéki Ház – közösségi csoport
Posztolj, véleményezz, kérdezz bátran!