A mai otthontúránk egy korábbi cikkünk folytatása, amelyben egy különleges építészeti megoldással készült otthon mutattunk meg Nektek kívülről.
Kedves házigazdánk, Németh Csaba invitálására beljebb léphetünk virtuálisan és megtekinthetjük az otthonát közelebbről is.

Folytatódjon tovább a dombház története:
A házunk 160 m2 alapterületű, egyszintes. A konyha, étkező és a nappali egy légtérben helyezkedik el, 4 hálószoba, két fürdő, kazánház, tároló, valamint kamra és egy hideg pincerész található még a házban.

Kihívást jelentett a belső terek bútorozása a köralakú ház íves falai miatt. Nem találtunk olyan vállalkozót, aki el merte volna vállalni a munkát, ezért mi magunk készítettük el a bútorzatot sablonok segítségével. A ház teljes világítása energiatakarékos led lámpák használatával készült, minden helységben színes hangulati fényeket is beépítettünk.

A teljes belső térben sehol nincs szintkülönbség. A bútorzat lábazatát, úgy méreteztük, hogy, a robotporszívó mindenhol ki tudjon takarítani, még az ülőgarnitúra lábait is megemeltük bútorgörgővel, ezáltal könnyű mozgatni.

A változó időjárás nagy kihívás elé állítja az emberek és a természetet, ezért próbáltunk egy olyan otthont építeni, ami kiállja ezt a változást.
Fontos számunkra, hogy odafigyeljünk, hogy minél kisebb legyen az ökológiai lábgyomunk.

Te odafigyelsz arra. hogy mekkora az ökológiai lábnyomod?

Amennyiben szeretnél még több hazai otthonba és kertbe bepillantani, akkor iratkozz fel hírlevelünkre és csatlakozz felületeinkhez! 
Facebook oldalunk: A vidéki Ház
Csoportunk: A vidéki Ház – közösségi csoport
Posztolj, véleményezz, kérdezz bátran!