Nyugalom és romantika tökéletes elegye keveredik ebben a rusztikus luxus vendégházban, amelyet egy elfelejtett gyümölcskertbe rejtettek el az angol Malvern-hegység szívében.
 A Wishbone-ot 16 zöld hektárnyi, elragadó természeti szépséggel ölelték körbe, mely egy ősi almakert és egy privát horgásztó között található. 
Az épület maga a rusztikus varázslat megtestesítője, hiszen ez a borostyánfüggönybe burkolt kőház egy valóságra vált álom, egy intim rejtekhely azoknak a pároknak, akik el akarnak rejtőzni a modern világ stresszes pillanataitól és csak a saját belső lelkibékéjükre szeretnének koncentrálni.

A vidéki Worcestershire ókori gyümölcsgazdaság maradványai között elrejtett Wishbone luxus vendégház rusztikus szépséggel teli, privát menedéket kínál vendégeinek. 
A nyaraló környéke a festői és pihentető séták tökéletes helyszíne, közel és távol egyaránt. Akár ha megkóstolja a környék kínálta gyógyvizeket, akár ha magasodó vulkanikus csúcsról nézi a napfelkeltét, vagy akár csak egyszerűen a titkos rejtekhelyének durva kőfalai között romantikus hangulatban pihenget – tökéletes feltöltődést ígér minden egyes pillanata.

A borostyánindákba burkolt varázslatos ház egy rusztikus-luxus stílusú, nyitott elrendezésű belső teret kínál, konyhával, étkezővel és nappalival mind gyönyörűen, stílusosan berendezve. 
A ház története egészen 16. századig visszavezethető. Felújítása során különös gondosággal figyeltek arra, hogy megtartsák az eredeti faanyagokat, kőfalakat és boltozatos gerendás mennyezeteket. 

A kék pajtaajtók egy macskaköves teraszra nyílnak, melyen egy étkezőasztallal található és felette díszes izzók világítanak. 
Napsütötte idő esetén kényelmesen van lehetőségünk étkezni a szabadban, ahol a menta és a metélőhagyma leveleit csak egyszerűen leszakítjuk a kültéri terrakotta edényekből. Tehet egy kellemes sétát az almafák árnyékában, hogy rátaláljon egy háborítatlan területre a horgásztó közelében, vagy fedezzen fel a további 15 hektáros, ókori tölgyfákkal teli mezőket. Mindenképpen vigyázzon az ott őshonos jégmadárra.

Mi a véleményed erről a rusztikus luxus vendégházról? Elfogadnád hétvégekre? Mi tetszik benne a legjobban?

Amennyiben szeretnél még több külföldi és hazai otthonba, kertbe bepillantani, akkor iratkozz fel hírlevelünkre és csatlakozz felületeinkhez! 
Facebook oldalunk: A vidéki Ház
Csoportunk: A vidéki Ház – közösségi csoport
Posztolj, véleményezz, kérdezz bátran!

Foglalás: uniquehomestays.com