Miután a Sandy hurrikán letarolta New England partszakaszát 2012-ben, akkor ennek a fiatal családnak azon a végzetes nyári napon egy teljesen új otthont kellett kialakítania a semmiből szinte.

Minden kezdet egy új lehetőség – és, ahogy a mondás is tartja nem sokkal a pusztító vihar után már létrejöttek a ház új tervei.
Legfontosabb kritériuma, hogy magasan az ártér fölé építették és ennek megfelelő lett a belsőépítészeti terve is. 
Aprólékosan kidolgozták minden kis részletét és felhasználták egy tradicionális tengerparti otthon összes stílusjegyét, hogy ez is teljességében harmonizáljon a környezeti adottságokkal.

A belső helyiségek kialakítása olyan lett, mintha egy hajó lakrészei lennének. A terekben adott a domináns fehér, melyeket kellemes keverték főként a víz nyugodtabb kékjével és a természetesebb barnával, ám néhol az energikus piros szín is felszínre tör.

Végezetül minden jól alakult… A fiatal párnak, amely mára már egy négy gyermekes családként funkciónál (plusz egy francia bulldog) egy csodálatos otthona lett, ahol ha felakaszthatják a tengerparti szalmakalapjukat – egy boldog házba léphetnek be, mely alapból egy biztonságos menedéket és családias kényelmet nyújt hosszú időn keresztül.

Interior design: Chango & Co
Terv: Bay Head Beach Bungalow
Lokáció: Bay Head, New Jersey, USA
Fényképész: Jacob Snavely

Megkedvelted a tengerparti stílust ?

Amennyiben szeretnél még több hazai otthonba és kertbe becpillantani, akkor iratkozz fel hírlevelünkre és csatlakozz felületeinkhez! 
Facebook oldalunk: A vidéki Ház
Csoportunk: A vidéki Ház – közösségi csoport
Posztolj, véleményezz, kérdezz bátran!