Évről évre izgatott várakozással készülünk a karácsonyi időszakra. Most a magazin életében egy új szokást vezetünk be – MI ajánlunk a figyelmetekbe minőségi márkákat és termékeket, melyekhez most KUPONKÓD felhasználásával kedvezőbb áron is hozzájuthattok.

A Busatti, egy nyolcgenerációs toszkán kézműves textilvállalat, amely mára a kifinomult elegancia és a kiváló minőség szinonimája. A Busatti család 1842 óta, a történelmi csatájáról és Leonardo da Vinci elveszett remekművéről híres Anghiariban szövi szöveteit. 

A gyártás minden fázisa közel két évszázada fennálló hagyomány alapján történik. A természetes szálak kiválasztása, a természetes szálfestéses eljárás, valamint a lassú szövőgépes szövés garantálják a kiváló minőségű Busatti textíliákat. Igazi szenvedélyből születik minden egyes kézműves termék és mintázat, legyen szó tradicionális toszkán konyhai textíliáról, tengeri algából készült anti-age takaróról, vagy épp reneszánsz mintázatú bútorkárpitról.

A Busatti olyan neves olasz stílusikonok felkérésére is készített már textíliákat, mint az Armani és a Prada. A Busatti márka kizárólagos magyarországi forgalmazója a Toscaneria.hu

A firenzei Idea Toscana kozmetikumok az eredetvédett bio extra szűz olívaolajnak és a 100%-ban természetes összetevőknek köszönhetően egyedülálló termékek a hazai bio-és natúrkozmetikumok piacán.

A lakossági felhasználás mellett nívós szállodák számára is biztosítanak termékeket. Az Idea Toscana natúrkozmetikumok nem tartalmaznak SLES, SLS, parabén, szilikon, ásványi olaj, isothiazolinone összetevőket, valamint mesterséges színezőanyagokat és szintetikus illatanyagokat sem. Ökológiai gazdálkodásból származó eredetvédett extra szűz olívaolaj és organikus rózsaolajok felhasználásával készülnek. Az Idea Toscana termékek állati kísérletek nélkül és környezetbarát módon kerülnek előállításra, beleértve a gyártási és csomagolási folyamatokat is.

Az Idea Toscana biokozmetikumok 100%-ban természetes alapanyagokból készülnek és a nyers természetes összetevők 95%-át még ökológiai minősítésnek is alávetik. Az Idea Toscana biokozmetikumok a legmagasabb szintű NaTrue minősítéssel rendelkeznek. 

Az Idea Toscana márka kizárólagos magyarországi forgalmazója a Toscaneria.hu

Most kifejezetten ebből a két márkából összeállított ajándékcsomagokat szeretnék a figyelmetekbe ajánlani az alábbi kedvezmény igénybevételével:
Kuponkód: AVH2020
10% kedvezmény minden megrendelőnek a kuponkód feltüntetése mellett
2020. november 30-ig vagy a készlet erejéig.

Olívás ajándékcsomag 1.11,750 Ft

Idea Toscana tusfürdő + Busatti Olivo Selvatico konyhai textília

1 db Idea Toscana tusfürdő 200 ml
Az eredetvédett bio toszkán extra szűz olívaolajjal gazdagított készítményt a bőr hidrolipid egyensúlyának megőrzésére alkották. Értékés természetes összetevői a zuhanyzást igazi érzéki élménnyé varázsolják. A lágy, krémes és tömör hab tökéletes tisztító hatású, ideális a legszárazabb bőrre is. A termék gazdag összetevőinek és a természetes illóolajok friss keverékének köszönhetően jótékony hatása a zuhanyzás után is hosszan érezhető.

1 db Busatti Olivo Selvatico konyhai textília
Az egyik legvitathatatlanabb olasz örökség az olívaolaj, a “zöld arany”, amely a hónapok múlásával egyre aranylóbb színekben pompázik. Ennek a gazdag örökségnek a megünneplésére született meg a Busatti egyik legreprezentatívabb Canovacci darabja, az Olio Selvatico (Vad Olívaolaj). 
Választható színek: antracit, olívazöld, rozé, levendula, franciakék. (Kérjük megrendeléskor a megjegyzés rovatba írja be a választott színt.)
Anyag: 100% pamut
Méretek: 58 cm x 70 cm 

Olívás ajándékcsomag 2.8,450 Ft

Idea Toscana Marsiglia olívaszappan 100g + Busatti Olivo Selvatico konyhai textília

1 db Idea Toscana Marsiglia olívaszappan 100 g
Ez a hagyományos növényi szappan a tradicionális Marseille-módszer szerint kiváló minőségű növényi olajok elszappanosodásából származik. Jellegzetes színét optikai fehérítés nélkül nyeri el. A zsírsavak rendkívül magas, 80%-os aránya és a szappankészítés befejező fázisában hozzáadott BIO Toszkán IGP extra szűz olívaolaj köszönhetően a krémes és könnyű hab egyszerre tisztítja és ápolja a bőrt. A magas színvonalú gyártási folyamatot rendszeresen ellenőrzik laboratóriumi körülmények között. A szappan biológiailag teljesen lebomló és előállítása során állatkísérleteket nem alkalmaznak. Econat tanúsítvánnyal rendelkező,  100% növényi eredetű. (EDTA, SLS, BHT, SLES, PEG nélkül, tartósítószerek, elátok, kémiai eredetű antioxidánsok, petróleum, ásványi olajok, színezékek és parabének származékai nélkül készül.)

1 db Busatti Olivo Selvatico konyhai textília
Az egyik legvitathatatlanabb olasz örökség az olívaolaj, a “zöld arany”, amely a hónapok múlásával egyre aranylóbb színekben pompázik. Ennek a gazdag örökségnek a megünneplésére született meg a Busatti egyik legreprezentatívabb Canovacci darabja, az Olio Selvatico (Vad Olívaolaj). 
Választható színek: antracit, olívazöld, rozé, levendula, franciakék. (Kérjük megrendeléskor a megjegyzés rovatba írja be a választott színt.)
Anyag: 100% pamut
Méretek: 58 cm x 70 cm 

RENDELÉS ESETÉN ne feledjétek használni a kuponkódot: AVH2020
10% kedvezmény minden megrendelőnek a kuponkód feltüntetése mellett
2020. november 30-ig vagy a készlet erejéig.