Ez az év nagyon más volt minden szempontból, mint az eddigiek. Főleg attól, hogy ez az év mindenki számára jelentős változást és számos plusz terhet rejtett.
November közepén járunk és ha picit jobban előretekintünk, akkor bő egy hónap múlva már a karácsonyi készülődés árnyéka vetül ránk.
Viszont most ez is másképpen fog eltelni, hiszen még beláthatatlan jövőképek lebegnek a lelki szemeink előtt.

Sok embernek a munkája és a tevékenysége korlátozódott, így úgy gondoltuk, hogy megpróbálunk mi ehhez mérten segítséget nyújtani.
Ajánlunk és felhívjuk a figyelmeteket számos olyan hazai alkotóra és kézművesre, akinek a meseszép termékeivel a saját otthonomat feldíszíteném vagy ízléses ajándék gyanánt szeretteimet meglepném.

Ha igazán ikonikus hazai karácsonyi vásárra gondolunk, akkor mindenkinek eszébe jut a Vörösmarty téren rendezett ünnepi kézműves forgatag. Ott találkozhattatok már az Artisan Produktum szemet és lelket gyönyörködtető, fából készült és egyedi grafikával ellátott termékeivel.

Most megmutatom Nektek a bámulatos karácsonyi kollekciójukat, mely tartalmaz ajtókopogtatókat, kirakójátékokat, digitális nyomatokat.

Vigyétek hírét, vásároljatok tőlük, gondoljatok rájuk és osszátok meg minél többen, hogy így segítsük EGYÜTT a hazai kisvállalkozások fennmaradását!

Készítettek egy KARÁCSONY kategóriát a weboldalukon, ahol egyben láthatod az összes karácsonyi témájú ajándékukat.

Karácsonyi kopogtatókat, Vigyázó Zsófi illusztrációkat. Több mint 40 termék közül válogathatsz!

AJÁNDÉK!
Válassz 3 db karácsonyi terméket és egy lovacska dísz az ajándék! Kukkants be hozzájuk!
https://shop.artisan.hu/hu/18-karacsony