Ma este kedves olvasónk, Mártonné Paragi Julianna meghitt világába kalauzollak el benneteket, ahol megtekinthetitek ünnepi hangulatú képeit és kedves ünnepi történetét megismerhetitek.

A boldogság kulcs

A boldogság nem egy megfogható dolog, az egy érzés, melyre minden ember vágyik legbelül. Az, hogy én épp egy kulcshoz kötöm, nos, mivel nagyon szép emlékhez fűződik hozzá. Olyan 18 éves lehettem, amikor a férjem, aki akkor még az udvarlóm volt, elvitt a mórahalmi vásárba…
Már akkor is szívesen időztünk a “kacatos” részlegen, kincsek után kutattunk. Egy idős kalapos, csizmás, bajuszos bácsi árult ezt-azt, régi mázsás súlyokat, kukoricavágót, fonott kosarakat és A KULCSOT.
Ahogy megláttam ezt a szépséges darabot, egyből tudtam, hogy Ő bizony jön velem haza. Sándorom széles vigyorral az arcán meg is vette nekem a “vásárfiát”, én pedig boldogan tettem a kosaramba.
A bácsi megkérdezte: – Mit akarsz ezzel a kulccsal kezdeni?
Akkor csak úgy poénból rávágtam: – Tetszik tudni, ez lesz a mi boldogságunk kulcsa.
– Akkor legyetek nagyon boldogok együtt sok évig! – felelte.
Ennek már 24 éve és mi valóban azóta is boldogok vagyunk.
Természetesen nem mondom, hogy mindig, minden pillanatban, de minden nap van amiért hálásak és boldogok lehetünk. Őrizzük a kulcsot, mert varázsereje van. Általunk lett varázslatos.

A kulcs vándorol évszakról évszakra dekorációként, de talán most van a legjobb helyen a szeretet ünnepéhez közeledve.

Imádod a közelgő ünnep varázsát? Hatalmába kerít a karácsony szelleme? Megérint az advent mesés hangulata? Jól tudsz fotózni és van egy kedves történeted is hozzá?

Nos, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és mi megjelentetjük a felületeinken!
Kinek lenne kedve hozzá?
marketing@avidekihaz.hu

Amennyiben szeretnél még több karácsonyi lakásdekorációs témában olvasni és nézelődni nálunk, akkor iratkozz fel hírlevelünkre és csatlakozz felületeinkhez! 
Facebook oldalunk: A vidéki Ház
Csoportunk: A vidéki Ház – közösségi csoport
Posztolj, véleményezz, kérdezz bátran!