Winterfell – maga a név egy fenséges, mesebeli vadászházat rejt, amelyhez természetesen még tartoznak bekerített pihenőkertek és négy hektáros rét is.
A tóvidék fenséges hegyei és erdőkkel teli dombjai között fekszik ez a szemrevaló vendégház egy 6 hektáros elbűvölő területen. Közvetlen szomszédságban a vadregényes Windermere-tó déli partvonala mellett, ahol trillázó énekes madarakkal és barátságos szarvasbikákkal is összefuthatunk egy romantikus séta alkalmával. Winterfell valóban egy varázslatos menedékhely ígérete.

Egy félreeső helyen, a Windermere-tó smaragdzölden csillogó vizeitől mindössze 500 méterre található ez a lenyűgöző vadászház, mely kutyabarát szállásként kínál minőségi kikapcsolódást ebben a varázslatos környezetben.

Erdővel körülvett és borostyánnal borított Winterfell vadászházi stílusú lakelandi kőhomlokzata csábítja a vendégeket attól a pillanattól kezdve, hogy behajtanak a birtok területére és megpillantják elbűvölő látványát. 
Belső terekben a rusztikus francia lakberendezési stílus havas fehér színű palettája elevenedik meg a szemeink előtt, mely az idillikus romantika fellegvára.

Az alsó szinten található hatalmas ablakokkal rendelkező nappali, melybe csak úgy árad be a természetes fényözön.
Gyönyörűen kivitelezett francia ajtók által könnyen kijuthatunk a mesésen kialakított teraszokra. A ház rusztikusan megálmodott konyhája számos szépséget rejt önmagában. Ráadásul a nyitott kandallóval rendelkező mesebeli könyvtárszobája is magával ragadó, hiszen hűvösebb hónapokban rengeteg szórakoztató tevékenységgel csábítja el a vendégeit.

Menjünk fel most a lépcsőkön az első emeletre, ahol további csodákkal teli helyiségekbe pillanthatunk be. Mesés részletekben gazdag fürdőszobák lábas kádakkal, meghitt hálószobák díszes kandallókkal és ropogós fehér ágyneműkbe öltözött ágyakkal hívogatják vendégeiket.

Mint a legidillikusabb mesebeli otthonokat, így Winterfellt is gyönyörű falakkal körülvett kert öleli át, amely egy négy hektárnyi magán rétre néz rá. Itt a gyermekek gyűjthetik a szabad tartású tyúkok tojásait, és a kert gyümölcsfáiról almát szedhetnek, valóban átérezhető a vidékiség harmóniája.

Mi a véleményed erről a rusztikus luxus vadászházról? Elfogadnád hétvégekre? Mi tetszik benne a legjobban?

Amennyiben szeretnél még több külföldi és hazai otthonba, kertbe bepillantani, akkor iratkozz fel hírlevelünkre és csatlakozz felületeinkhez! 
Facebook oldalunk: A vidéki Ház
Csoportunk: A vidéki Ház – közösségi csoport
Posztolj, véleményezz, kérdezz bátran!

Foglalás: uniquehomestays.com