A vidéki Ház új interjú rovatot indít. Olyan inspiráló riportalanyokkal fogunk beszélgetni, akiknek az életük része az otthon és a kényelem megteremtése. Tapasztalatuk, és elhivatottságuk révén számos érdekes gondolattal osztják meg az olvasókkal az „otthonteremtés”, vagy a vendégfogadás különböző gyakorlati pilléreit.

Elsőként Pálóczi Tivadarral beszélgettünk, aki a Deer Forest Residence megálmodója és ügyvezetője.

Mit kell tudni a Deer Forest Residence-ről?

A Deer Forest Residence 2018-ban épült teljesen új, mindent kielégítő luxus faház. Rezidenciánk, az egyik legszebb és legexkluzívabb a somogyi térségben. Belső Somogy megye Magyarország, sőt Közép-Európa egyik legszínesebb természeti övezete, hatalmas árnyas erdeivel, a páratlan elővilággal rendelkező csodás Baláta-tóval, és még megannyi természeti értékével. Faházunkat már a tervezéskor úgy alkottuk meg, hogy a lehető
legmagasabb minőségi elvárásoknak megfeleljen. Teljesen felszerelt, két modern fürdőszobát, négy kényelmes szobát, tágas közösségi tereket, és kényelmi különlegeseket álmodtunk meg.
Munkánk eredményeként, egy igényes és színvonalas rezidenciát sikerült alkotnunk. A kényelemről, és a magas komfortfokozatról rezidenciánk luxus felszereltsége gondoskodik.

Tivadar, mi motivált benneteket, miközben épült és szépült a rezidencia?

Ha egyszerűen szeretném összefoglalni, akkor csak annyit mondanék, hogy azt szerettük volna adni, amit mi is örömmel fogadnánk. Ennyire egyszerű. (nevet.) Bővebben, pedig az a fő motiváció, hogy minél személyesebbé tegyük az első találkozást, illetve az itt eltöltött napok utolsó perceit. Példával élnék: a vacsorát, szinte közösen készítjük el a vendégekkel.
Óriási beszélgetések közepette, finom borok társaságában együtt főzünk és próbáljuk megoldani a nagyvilág gondjait.

Meseszerű, ahogy mesélsz róla. Olyan ritka, pláne a mai világban. Hogyan indult a
vállalkozás?

2018-ban döntöttünk úgy, hogy megvalósítjuk a luxusfaházat. Kaszó aprócska településén találtuk meg azt a nyugalmat, amiről régen álmodoztunk.
Ez a hely a béke szigete, és ahogy beindult a vendégfogadás, azonnal sikerre volt ítélve a vállalkozás, mert tudtuk, hogy varázslatosan sikerült megépíteni a házat és ezzel párosult még a vendégszeretetünk is.

Kiket vártok a faházba leginkább?

Mindenkit, akik szeretnének egy különlegesen csodás helyen egy fényűző házikóban pihenni, nyugalomra találni.

Ha jól tudom, több csomag ajánlat is elérhető nálatok. Erről mesélnél egy picit?

Próbáltunk mindenki számára elérhető és megfelelő csomagajánlattal előrukkolni. Négy csomagunk van, ami megtalálható a www.deerforest.hu oldalunkon, illetve most januártól kiegészítettük egy “PIG WEEKEND” csomaggal, amely komplett disznóvágásos hétvégét takar, teljes ellátással, italcsomaggal és “Deer Forest Szeretet csomaggal”.

Fel szoktam tenni ezt a kérdést mindenkinek. Amikor azt mondom, hogy “otthon”, akkor mit jelent számodra ez a kifejezés?

Az otthon nem egy hely, az egy érzés. Az az otthon, ahol megérkezel, és azt érzed, hogy tisztelnek és megbecsülnek, ahol szükség van rád és rám, vagyis ahol szeretnek. Ahol nem kérdezik, hogy ki vagy, vagy, hogy éppen mid van-mid nincs- egyszerűen egy hely, ahol önmagad lehetsz.
A Deer Forest Residence ilyen és ilyen is marad. 🙂

Ha szeretne egy felejthetetlen élményt átélni Magyarország egyik legszebb térségében, nem kell mást tennie, mint emailben, vagy telefonon jelezni foglalási szándékát. Az aktuális foglaltságról megkeresése alapján örömmel adnak felvilágosítást.

Kattints Cégtárunkba a további elérhetőségekért!