Van egy kis ház. Egy tökéletes menedék a zalai dombság szívében. Tégláit és falait a szeretet építette, dús gyümölcsfáit a sugárzó napfény táplálta, szőlőtőkéit a korai harmat erősítette meg.

Egy biztonságos menedék a nagyváros elől, egy idillikus menedék a zaj elől, egy kiegyensúlyozott menedék a világ elől.
Egykori gyermekkorom tiszta, őszinte napjai és kacagásom ottmaradt hangja itatja át a birtok minden apró szegletét. Könnyeim áztatta pillanatok tartják ott lelkem egy – egy darabját, melyek az évek múlásával, egyre csak gyűltek és gyűltek.

Az idő és az élet úgy hozta, hogy a béke aprócska szigetét el kell hagynom. Keresnem kell neki egy gondos gazdát, ki szívvel –  lélekkel gondozza a nyár végén roskadozó almafákat, szüreteli le mézédes szőlőfürtjeit a terhét kitartóan hordozó tőkéknek, és gyújt be poros kályhájába egy hideg őszi estén.

Kedves olvasó, remélem e sorokat megkapod, és lelkem egy darabját tovább őrződ, mert az a hely csodákat rejt mohás fái árnyékában.

Most lássuk a paramétereket:
Eladásra kínálunk a zalai dombság szívében, befejezésre váró vendégházat, ami egy csodálatos 2644 nm-es almáskertben áll.
A csendes, természetközeli két szintes ház, Hévíztől 3 kilométerre található, Karmacson.
A vendégháznak tervezett ház felső szintjéről a Balaton látható, és a békére vágyókat maximum a madárcsicsergés zavarhatja meg, vagy az olykor – olykor arra tévedő túrázó.
A víz fúrt kútból nyerhető, és a befejezéskor egy napelem rendszer biztosítaná az áramellátást. A lehetőség adott, kiváló fantáziával és kreativitással álomszép kuckó alakítható ki, a természet ölében.

Az ingatlan irányára 16,5 M forint.
További érdeklődés esetén kattints erre a linkre: http://bit.ly/3ucWiGI