Impresszum

A vidéki Ház lakberendezési magazin

A Facebook @avidekihaz naponta több tízezer látogatóval és bejegyzéseléréssel az egyik leglátogatottabb és legolvasottabb lakberendezéssel, otthonok és házak bemutatásával foglalkozó hazai lakberendezési portállá vált.
Most megújult külsővel és új tartalommal elindult 2020. augusztusában a weboldalunk.

Hazai cikkeink forrását egy fantasztikus hazai közösségi csoport (linkre kattintva egyből oda is varázsolunk) szolgáltatja, amelybe napi rendszerességgel kerülnek kiposztolásra hazai otthonokból szépséges, meghitt részletek.
A tagjaink nagy többsége lelkes, kreatív, csodás szépérzékkel és ízlésvilággal bíró amatőr lakberendező, akiknek már erős hitté vált az otthonuk és környezetük egyre szebbé és harmonikusabbá tétele.
A népszerűbb posztokat most onnan kiválogatjuk és ezen a felületem rendszerezve megjelentetjük.
Természetesen megszólaltatjuk egy rövidebb interjú keretében a tulajdonosakat is, hogy a csodás képek mellé szórakoztató olvasmányt is tudjunk fűzni.

Minden szöveg a avidekihaz.hu kizárólagos tulajdona (a saját, a szakértők cikkei, az idegen nyelvről lefordított tartalmak*), cikkek átvételét kizárólag a cím, az első bekezdés ( bevezető szöveg) és az első kép erejéig tudjuk jóváhagyni, az ezt követően elhelyezett, az eredeti cikkre mutató aktív linkkel, forrás feltüntetésével.

Az idézett szöveg alatt kérjük helyezzék el a linket, (TITLE tag-gel, ahogyan az alábbi példán megjelenik):
<a href=”https://www.avidekihaz.hu/” title=”A Vidéki Ház – Lakberendezési Magazin”>avidekihaz.hu</a>

Képek: szerkesztőségünk (ha a forrás jellege megköveteli) minden esetben beszerzi a tulajdonos írásos engedélyét és hozzájárulását a avidekihaz.hu-n való megjelenéshez.

* A portálon elérhető információk és adatok teljességéért és aktualitásáért a szerkesztőség nem tud felelősséget és garanciát vállalni.

Tulajdonos és ötletgazda: Valentinyi Andrea
Üzemeltető: Berkeley Quandt PM Ltd.
Cím: 2nd Fl, Berkeley Square House, Berkeley Square, London W1J 6BD, UK
Adószám: GB 144 5919 94
Email: info@avidekihaz.hu  vagy üzenetküldés oldalunkról: kapcsolat