Kategória: Cégtár

Pipacs Kerámia – Romhány

Kovács Gabriella vagyok, Nógrád megyében, Romhányban található a műhelyem, melyben immár 8. éve születnek meg a pipacshoz, virágokhoz kapcsolódó termékek.
Műhelyünk szívesen fogad a profiljába illő egyedi megrendeléseket is, kapacitás függvényében egyedi csempe készítését is vállaljuk.

Tovább olvasom »

Dobó Attila – nádtetőm.hu

Dobó Attila vagyok, immár 2018 óta egyéni vállalkozóként tevékenykedem. 2009-től foglalkozom nádtetőfedéssel- és javítással, továbbá 2018-ban szereztem meg az ács- és tetőfedő képesítést.
Mindezek mellett csapatommal cserép-, lemez- és zsindelytető készítését is nagy örömmel vállaljuk. Valamint az érdeklődők kereshetnek minket ácsmunkákkal ( tetőszerkezetek, teraszok, filagóriák, kerítések, építésével) és állványozási feladatokkal egyaránt.

Tovább olvasom »

Kaszó, Kaszópuszta – Deer Forest Residence

Számunkra minden vendég más. Mindenki más igénnyel és pihenési kultúrával rendelkezik, ehhez mi maximálisan alkalmazkodunk. Mi az itt eltöltött napokat úgy tervezzük, hogy megfeleljenek minden kedves vendég egyedi igényeinek. Tapasztalatunk, és elhivatottságunk révén számos aktív és nyugalmas feltöltődési módszert kínálunk vendégeinknek.

Tovább olvasom »

Zebegény – Romantic Rose Vendégház

A Dunakanyar ölelésében, Zebegény csodálatos lankáján épült fel a Romantic Rose vendégház. Első pillanattól szerelem. A pároknak megálmodott idilli környezet Lukács Ágnes lakberendező közreműködésével valósult meg, ami valljuk be, minden igényt kielégítő kikapcsolódást biztosít a pihenni vágyóknak.

Tovább olvasom »

Pap Ferenc – Roomdesign

Maga a lakberendezés folyamata olyan, mint egy tökéletes ruhát elkészíteni. Mindezt annak érdekében, hogy otthonosan érezze magát a falak között. Különböző formatervezésű bútorok színeit és anyagait harmonikusan kombinálni.
Ez nem egy könnyű feladat, ezért szeretnék segíteni álmai otthonának kialakításában.
Összekapcsolom az Ön kívánságait a legújabb lakberendezési trendekkel, figyelembe véve az összes olyan lehetőséget, amelyeket az ingatlan kínál, mivel csak így tudjuk a legszebb végeredményt kihozni belőle.

Tovább olvasom »

Csarnóta – Tenkes Csárda Fogadó és Vendégház

A Mecsek sűrű erdei közelében helyezkedik el a környék legkedveltebb csárdája, fogadója és vendégháza: a Tenkes.
Hogy, miért is képes elvarázsolni minden betérő vendégét?
Egyrészt azért, mert ez maga a megtestesült béke szigete, ahol tisztelettel ápoljuk a múltat. A szálláshely minden szeglete sugallja, hogy megbecsüléssel miként lehet megőrizni és tisztelni a letűnt korok értékeit.

Tovább olvasom »

Nagykónyi – Pacsirta Kicsiház Vendégház

Napfény melegével ölelő, forrás frissességével üdítő. Onnan, ahol a természet összeér az ember kezének teremtő munkájával.

A Tolnai-dombság lankáin áll a Kicsiház, ahol tér, levegő és csend van.
A Pannon-tenger üledékeire a jégkorszak itt hagyta nekünk a lösz talajt, amin a szőlőültetvény és a gyümölcsfák otthonra leltek. A Kicsiház présház szállások ezen a birtokon állnak.

Tovább olvasom »

Kecskéd – “miházikónk” Vendégház

Budapesttől alig egy órányira, a Vértes peremén található “miházikónk” vendégházat azért álmodtuk meg, hogy szálláslehetőséget biztosítsunk a környéken pihenni, kikapcsolódni vágyóknak.
​Ha szereted a vidéki hangulatot látogass el hozzánk néhány napra.

Tovább olvasom »

Sirok – Halháza Vendégház

Mátrai vendégházunk egy múltat idéző porta
azokból az időkből, amikor még az emberek maguk termelték a betevőt. …
Termesztettek a kertben, vadásztak a közeli erdőkben, fával fűtöttek, „masinán” főztek. Amikor a portát a család két kezével díszített tárgyak díszítették, amihez a hozzávalókat a környékről gyűjtöttek be…

Tovább olvasom »

Toscaneria

A “Szeretettel Toszkánából” szlogenünk nem a véletlen műve, az élet írta, a mi életünk. Elhoztuk Nektek a toszkán kézműves termékek legkiválóbbjait. Fogadjátok őket szeretettel!

Tovább olvasom »