Kategória: Otthon

Pipacs Kerámia – Romhány

Kovács Gabriella vagyok, Nógrád megyében, Romhányban található a műhelyem, melyben immár 8. éve születnek meg a pipacshoz, virágokhoz kapcsolódó termékek.
Műhelyünk szívesen fogad a profiljába illő egyedi megrendeléseket is, kapacitás függvényében egyedi csempe készítését is vállaljuk.

Tovább olvasom »

Dobó Attila – nádtetőm.hu

Dobó Attila vagyok, immár 2018 óta egyéni vállalkozóként tevékenykedem. 2009-től foglalkozom nádtetőfedéssel- és javítással, továbbá 2018-ban szereztem meg az ács- és tetőfedő képesítést.
Mindezek mellett csapatommal cserép-, lemez- és zsindelytető készítését is nagy örömmel vállaljuk. Valamint az érdeklődők kereshetnek minket ácsmunkákkal ( tetőszerkezetek, teraszok, filagóriák, kerítések, építésével) és állványozási feladatokkal egyaránt.

Tovább olvasom »

Pap Ferenc – Roomdesign

Maga a lakberendezés folyamata olyan, mint egy tökéletes ruhát elkészíteni. Mindezt annak érdekében, hogy otthonosan érezze magát a falak között. Különböző formatervezésű bútorok színeit és anyagait harmonikusan kombinálni.
Ez nem egy könnyű feladat, ezért szeretnék segíteni álmai otthonának kialakításában.
Összekapcsolom az Ön kívánságait a legújabb lakberendezési trendekkel, figyelembe véve az összes olyan lehetőséget, amelyeket az ingatlan kínál, mivel csak így tudjuk a legszebb végeredményt kihozni belőle.

Tovább olvasom »

Toscaneria

A “Szeretettel Toszkánából” szlogenünk nem a véletlen műve, az élet írta, a mi életünk. Elhoztuk Nektek a toszkán kézműves termékek legkiválóbbjait. Fogadjátok őket szeretettel!

Tovább olvasom »